22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Kunstmarkten en exposities van Aly Grelling

Sinds ik de veelzijdige kunstenares Aly Grelling heb ontdekt tijdens een bezoek aan één van de kunstmarkten ben ik helemaal weg van haar kunstwerken. Niet alleen maakt zij mooie sieraden, maar ook tekeningen, beelhouwwerken, schilderijen en muurschilderingen. Een van haar ontwerpen zijn “The Tongue” een levensgrote opblaasbare stoel. Zelfs is er de mogelijkheid om bij haar een workshop sieraden maken te volgen. Misschien leuk om iemand cadeau te geven. Voor de prijs van €35,- is dit inclusief:

– acrylverf, ondergrond, kwasten e.d.
– 1 hanger + ketting
– 1 ring of setje oorbellen
– glaasje bubbels of sap en iets lekkers er bij

Meerdere exposities bezocht

Omdat ik een zeer groot fan bent van alle kunstwerken van de kunstenares Aly Grelling heb ik nog nooit een expositie overgeslagen. Elke keer tijdens één van deze exposities zit er wel weer een nieuw ontwerp tussen. Vaak kom ik thuis met een van haar nieuwe creaties, een schilderij of een mooi sieraad.

Een goede vriendin van mij gaat bijna trouwen en om haar een gezellige vrijgezellenfeest te geven gaan wij met tien personen een workshop sieraden maken volgen bij Aly Grelling. Een keer wat anders dan de kroeg in te gaan of een stripper in te huren. Mocht je op de hoogte worden gehouden voor alle alle interessante nieuwtjes en uitnodigingen voor exposities dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.