14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Kaasplank graveren voor mijn ouders

Mijn ouders zijn echte Bourgondiërs, ze vinden het erg leuk om uitgebreid te borrelen en te dineren. Dit maakt het ook altijd gezellig wanneer ik bij ze op bezoek kom. Nu zijn ze bijna 27 jaar getrouwd en het lijkt mij leuk om een klein cadeautje te geven. Via het internet zag ik een aanbieding voor een kaasplank graveren. Leuk idee hé? Iets wat dus echt bij ze past en ik kan het nu personaliseren door de namen van mijn ouders erin te laten graveren. Ze zijn al 27 jaar gelukkig en ik heb daar ontzettend veel bewondering voor. Je merkt dat we, onze generatie, mijn generatie, vaak wat kieskeuriger zijn met betrekking op relaties. Wanneer het slecht gaat, betekent dit vaak al het einde van een relatie. Bij mijn ouders zie ik dat ze accepteren dat dit er bij hoort, en dat ze er alleen maar van groeien samen. Echte hartstocht en loyaliteit naar elkaar toe, iets wat ik inspireren vind. Ik heb zelf nog niet een lange relatie gehad en kan hier nog weleens naar verlangen, gezien ik dus een perfect voorbeeld heb gehad. Maar ik geloof dat dit wel goedkomt, net zoals alles altijd wel op z’n pootjes terecht komt!

logo