18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Je woning verbouwen

Steiger

Het is eindelijk zover je woning ga je verbouwen, nieuwe plafonds en de buitengevel ga je ook helemaal reinigen en de voegen repareren. Met een ladder kun  je niet praktisch werken, dus moet er een steiger aan te pas komen om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Binnen in je woning moeten de plafonds opnieuw worden gestuct en geschilderd, hiervoor heb je dus ook een steiger nodig. Helaas kun je het niet meer een soort steiger af, want de steiger voor binnen kun je niet buiten gebruiken.

Steiger

Werkzaamheden buiten verrichten

Om werkzaamheden aan je gevel te verrichten heb je een rolsteiger nodig, deze steiger is door de aparte delen eenvoudig met zijn tweeën op te bouwen. Met de rolsteiger kun je tot redelijke hoogte de gevel reinigen en repareren, voordeel is ook dat je een mooie werkruimte kunt maken van de platforms die je kunt gebruiken. Ga je werken op grotere hoogtes, dan kun je er niet onderuit om de steiger te verankeren aan de gevel bijvoorbeeld. Hierdoor sta je altijd veilig, ook wanneer je er niet bent kun je de rolsteiger gerust laten staan.

Stucen van je kamer

Een ander soort steiger is de kamersteiger welke over het algemeen wordt gebruikt voor binnen, zowel bij een vlakke als niet vlakke ondergrond kun je deze steiger gebruiken. Bij een ondergrond welke niet gelijk is kun je wielen gebruiken welke in hoogte verstelbaar zijn, de kamersteiger is ook voor verschillende hoogtes verkrijgbaar. Aan de hand van je werkzaamheden kies je de goede hoogte, en bouw je deze steiger zeer snel op.