25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Italiaans restaurant Bussum gezocht

Ik hou van Italiaans eten! Dit eet ik dan ook maar al te graag iedere dag. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat als ik boodschappen ga doen dat ik met pasta thuis kom. Nu dat mijn vriend graag met mij uit eten wilt ben ik gaan zoeken naar een Italiaans restaurant Bussum en omstreken. 

logovbp-251x300-e1449588422351

Ik vind het wel belangrijk om van tevoren de menukaart te zien zodat ik precies weet wat ik ga bestellen als ik in het restaurant ben. Diverse menukaarten had ik ondertussen al gezien echter bij een restaurant heb ik besloten om te reserveren! De verborgen parel wilde ik graag “testen” hoe dat het eten is bij hun waardoor ik dit aan mijn vriend heb laten zien.

Omdat hij zo graag wilde reserveren had ik er een telefoonnummer bij gezet zodat hij ook gelijk kon bellen. Zo hebben we hier van de week gegeten en kregen we een heerlijke glas champagne, volgens horen zeggen kregen we dit van het huis wat ik raar vond…

Tot ik in het glas keek en daar een ring zag! Mijn vriend op de knieën voor mij om mij ten huwelijk te vragen. Nu snap ik maar al te goed waarom hij zo graag wilde reserveren!