14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Is Opslag gevaarlijke stoffen noodzakelijk?

Ik heb vorige week gesolliciteerd bij een laboratorium hier ik de regio. Mijn was dan ook meteen de vraag gesteld op dat ik wist over Opslag gevaarlijke stoffen en de nieuwe regelgeving. Hier was ik eerlijk gezegd nog niet van bewust maar daar zou ik ervoor zorgen dat ik het voor de sollicitatiegesprek allemaal wist. Door op het internet te zoeken naar een geschikt bedrijf om mijn informatie vanaf te krijgen ben ik terecht gekomen op de website van Denios. Bij hun merkte ik meteen dat ik op de juiste website gekomen ben waar ik informatie vinden kan.Naamloos

Hier hadden ze diverse regels benoemd en uitgelegd waarvoor deze regel dient. Ook de PGS15 regels waren bij hun bekend en duidelijk uitgelegd. Hiermee wist ik meteen dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik niet genoeg te weten krijg over deze regels.

Tevens viel het mij op dat hun een tal van brandwerende kasten in het beheer hadden welke verkocht werden. Prachtig om te zien dat er een tal van bedrijven te vinden is waar meegedacht wordt aan veiligheid.