20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Is internet in buitenland duur?

internet in buitenland

Wij gaan over een kleine drie weken voor een paar maanden naar Bali. Al wil ik nog wel even weten of dat internet in buitenland prijzig is. Niet zozeer dat ik het nodig heb, alleen zit ik er niet op te wachten dat ik aan het einde van de maand een fikse rekening krijg.

Zodoende heb ik ervoor gekozen om eerst goed online alle informatie te verzamelen alvorens ik besluit om mijn mobiel mee te nemen. Het is wel prettig om dit bij te hebben aangezien wij dan altijd bereikbaar zijn. Echter willen wij eens optimaal genieten van onze welverdiende vakantie en dat zonder bereikbaar te zijn!

internet in buitenland

Toch akkoord?

Zoals ik het al eerder had gezegd dat ik online was gaan zoeken. Ditmaal met succes! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van myprivatehotspot.com. Hier kun je voldoende bundel verkrijgen zodat je aan het einde van de maand niet in de onnodige kosten terecht komt.

Hier heb ik dan ook direct voor gekozen en ben het gaan bestellen. Het duurt nog wel even voordat wij vertrekken. Echter heb ik graag alles op tijd geregeld.