14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Hip geboortekaartje

Wanneer je in verwachting bent dien je er rekening mee te houden dat er een hoop geregeld en gemaakt moet worden. Van het inrichten van de babykamer tot aan het maken van een hip geboortekaartje. Echter ben ik wel van mening dat het zelf ontwerpen van een geboortekaartje erg leuk blijft om te doen! Maar wist je dat je dit ook gewoon via het internet kan doen? 

kiss

Op de website van Kissgeboortekaartje.nl kan je zorgeloos je eigen geboortekaartje ontwerpen en laten drukken. Voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk gemaakt om eerst een proefdruk te mogen ontvangen zodat je kan inzien of dat het geschikt is of niet. Wanneer je ervoor akkoord hebt gegeven wordt de rest pas bedrukt zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.

Ikzelf wilde namelijk maar al te graag ook mijn geboortekaartje ontwerpen aangezien het toch erg leuk blijft. De geboorte van onze zoon was al een geschenk waardoor we een speciaal kaartje wilde laten maken. Bij hun op de website kan je er namelijk gewoon voor kiezen om het te laten maken en indien je wenst het geheel te ontwerpen.