18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Hier vind je goede wijn aanbiedingen

Ik heb dit weekend een housewarming van een paar vrienden van mij. Zoals vele van jullie weten hoort hier het geven van een fles wijn bij. Echter heb ik hier niet zo veel verstand van. Ik drink het dan wel geregeld, echter ben ik verre van een expert. Vandaar dat ik online op zoek ging naar informatie. Natuurlijk kon ik ook naar de lokale slijter, echter heb ik hier doordeweeks geen tijd voor. Dus vandaar dat ik gisterenavond besloten had eens achter mijn laptop te gaan zitten. Je kunt tegenwoordig dan ook alles online bestellen, dus ook wijn. Natuurlijk zocht ik ook naar wijn aanbiedingen. Zo kwam ik gisteren uit op de website 247wijnshop.nl. Ik ben dan ook benieuwd of jullie deze kennen?

Veel expertise

Wijn aanbiedingenZoals ik net al zei heb ik weinig verstand van wijn. vandaar dat ik telefonisch contact op nam met een medewerker van 24/7 Wijnshop om te vragen of zij een goede wijn weten. Allereerst werd verteld dat zij meerdere goede wijnen hebben. Ik moet zeggen dat dat ook geen verrassing is, zij hebben namelijk een erg ruim assortiment. Uiteindelijk gaf hij enkele tips en had ik er dan ook daar eentje van uitgekozen.

Ik ben dan ook erg benieuwd wat mijn vrienden van deze wijn vinden. Wanneer we deze eens op een avond gedronken hebben, zal ik het jullie laten weten.