20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Het behalen van code 95

Vanaf het moment dat ik achter het stuur van een vrachtwagen zit weet ik maar al te goed dat het behalen van een code 95 noodzakelijk is. Niet iedereen heeft het in de gaten dat dit van belang is echter bewijst het echt rijden in een vrachtwagen het zelf. Nu dat we op zoek zijn naar een goede rijschool waar we deze code kunnen behalen ben ik op het internet gaan zoeken. Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om dit uit te zoeken en deze taak neem ik maar al te graag aan. logo1

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Wesseldijk. Hier was het veruit voordeliger als wat ik elders gevonden had. Nu moest ik het nog aan mijn werkgever voordragen om te zien of dat dit bedrijf voor hem geschikt genoeg was of niet. Uiteindelijk heeft hij akkoord gegeven en mij alsnog de opdracht gegeven om contact te zoeken met hun en een afspraak te maken. Het behalen van deze code is van belang anders krijg je geen toestemming om in het verkeer deel te nemen met een vrachtwagen. Je krijgt voornamelijk theorie lessen waaraan je minimaal 35 uur moet deelnemen.