18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Heren leren jassen

Mijn favoriete kledingstuk is ongetwijfeld een leren jas. Dat past bij zowat elk outfit, of je er nu sportief uit wilt zien of juist heel stoer. Een lederen jack is elk seizoen wel goed te dragen. In het voorjaar staat zo’n robuust jack erg leuk op bijvoorbeeld een T-shirt en in de koudere maanden kun je met een warme trui eronder ook goed de straat mee op. Mijn favoriete jack is een bikerjack, die heb ik gevonden op leathershopdoci.nl.
Mijn broer vond mijn jack zo mooi, dat hij er ook meteen een heeft besteld. Voor ons is dit ons favoriete heren leren jassen webwinkel. logo-slide

Mijn ervaring is dat de Leathershop Doci uiteenlopende soorten lederen jassen voor heren, voor ieder wat wils. Allen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten en toch verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Een goed adres voor heren die liefhebbers zijn van leren jassen. Dit adresje is dus zeker een aanrader voor ieder die er ook graag voordelig, maar toch modieus bij wilt lopen. Als je een jas bestelt boven de honderd euro, is de verzending zelfs gratis. Ik zou zeggen, neem eens vrijblijvend een kijkje en overtuig jezelf!