25 april 2024

DEM Productions

Producties

Heftruck cursus

Interesse in een Heftruck cursus?

200000059

U hoort het vaak voorbij komen, ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje.’ Ook al zijn uw medewerkers zo ervaren met de Heftrucks. Toch is een Heftruck cursus niet overbodig. Er zijn jaarlijks zo’n 1700 meldingen van een ongeluk met een Heftruck. Met een Heftruck cursus kunt u ervan uit gaan dat die kans dat het bij u op de werkvloer gebeurd een heel stuk kleiner word.

Wij van PTC Opleidingen zijn gespecialiseerd in het geven van Heftruck cursussen en van het afnemen van Heftruck opleidingen. Wij bieden u alle soorten cursussen aan die u denkt nodig te hebben. Bij het geven van een cursus, zijn onze medewerkers niet alleen gefocust op het overbrengen van de informatie, maar zullen zij uw medewerkers ook leren hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen.
Cursussen bij ons zijn er in alle maten, zo kunt u ervoor kiezen om een 1-daagse cursus te doen voor de al wat ervaren medewerkers. Ook kunt u kiezen voor een 2-daagse cursus waarbij meer informatie word gegeven aan de nieuwelingen, zij zullen dan na deze cursus helemaal op de hoogte zijn van de gevaren. Als u interesse heeft in één van onze cursussen, neem dan contact op met één van onze medewerkers.