14 juni 2024

DEM Productions

Producties

heftruck cursus gevolgd

Afgelopen maand gaf mijn werkgever mij de kans om door te groeien. Zo had ik de optie om een heftruck cursus te gaan volgen. Zodra ik het certificaat haal, zou ik meer gaan verdienen en leukere diensten gaan draaien. Ik heb toen besloten om het te gaan doen. De heftruck cursus heb ik vervolgens gevolgd bij Osseforth. Het bedrijf is super allround. Zo verzorgen ze heftruckopleidingen, auto-opleidingen, tractoropleidingen en kan je jouw aanhangwagenrijbewijs halen bij Osseforth. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het bedrijf ontzettend veel ervaring heeft, met ervaren instructeurs.

Opleiding verliep perfect

Tijdens het lessen ging alles fantastisch. De punten waar het minder ging kreeg ik extra ondersteuning, zodat ik mijn certificaat hoe dan ook zou halen. Tijdens het examen verliep alles perfect. Ik heb het certificaat toen in een keer gehaald.

Mijn werkgever heeft mijn hele cursus vergoed. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee, terwijl ik ook nog eens meer verdien. Ik ben echt superblij dat mijn werkgever mij deze kans heeft gegeven. Nu kan ik hem laten zien dat ik dit ook kan.

Echt een aanrader om hier een opleiding te volgen! Goede instructeurs en erg voordelig!