25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Haal jouw rijbewijs be bij Osseforth!

Erg vaak maak ik gebruik van een aanhanger. Deze gebruik ik voor het vervoer van verschillende dingen. Ik moest alleen altijd iemand meenemen die een rijbewijs be heeft. Een be rijbewijs is het certificaat dat toestemming verleent om  met een aanhanger te rijden. Twee maanden geleden begon ik voor mijn rijbewijs be, en ik ben in een keer geslaagd!

osseforth rijschool 2

Gezellige lessen

Het halen van een be rijbewijs is erg belangrijk als je met aanhanger wil rijden. Om voorop te stellen: rijden met een aanhanger ziet er makkelijker uit dan het is. Probeer jij maar eens achteruit in te parkeren met een grote aanhanger achter je auto. Dit gaat minder makkelijk dan je denkt. Ik besloot om een aantal lessen te gaan volgen om uiteindelijk een be rijbewijs te bemachtigen. Met een be bewijs op zak, gaat rijden met aanhanger met gemak! Dit is het motto van Osseforth. Ik heb met heel erg veel plezier mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald. De instructeur was erg aardig en ik kon gezellig met hem kletsen. Als iemand nu aan mij vraagt of ik een goede rijschool voor een be rijbewijs weet, zeg ik gelijk Osseforth rijscholen! Ik kan iedereen aanraden om daar lessen te nemen.