14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Goede stukadoor Ridderkerk gezocht

Sinds dat wij onze nieuwe woning hebben balen we enorm van de muren in de woonkamer. Deze zien er namelijk niet bepaald netjes uit… Erg hobbelig en niet onze smaak. Nu dat ik maar al te graag hier vanaf wilde ben ik gaan zoeken naar een stukadoor Ridderkerk en omstreken. Al vrij snel terecht gekomen op de website van AA+ van der Toolen! Hier werd in ieder geval duidelijk voor mij dat goede stucwerk absoluut niet duur hoef te zijn. Logo_AA+_CMYK_Diap2

Door samen met mijn partner te overleggen zijn wij het samen eens geworden dat het stuken van de muren Wel van belang is. Het inschakelen van dit bedrijf was dan ook erg gemakkelijk doordat we telefonisch contact hebben gezocht met dit bedrijf. Hierdoor werd het duidelijk dat hun de klus kunnen klaren binnen enkele uurtjes wat natuurlijk voor ons perfect is!

Dankzij AA+ van der Toolen hoef ik me geen zorgen meer te maken om de muren. Deze zien er nu namelijk perfect uit en kan er uren naar blijven staren! Ook de snelheid in hoe het stucwerk werd gedaan was perfect. Momenteel zijn we aan het twijfelen of dat we onze woonkamer ook door hun laten stuken.