18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Gezocht: fysio Leidsche Rijn

Ik was voor mijn zoon opzoek naar fysio Leidsche Rijn. Mijn zoon heeft last van zijn heupen wat doortrekt naar zijn rug. Veel mensen vertelde mij dat het zou kunnen dat hij een verkeerde houding heeft. Zijn rugpijn is soms zo erg dat hij niet met zijn vriendjes mee gaat voetballen en maar in bed blijft liggen om te gamen. Voor mij als moeder is dat niet prettig om te zien natuurlijk.

Hierdoor besloot ik actie te ondernemen en maar is opzoek te gaan naar een fysiotherapeut in de buurt. Ik sprak hier een vriendin over die mij Fysio Centrum Utrecht aanraadde. Hier was zij zelf namelijk ook behandeld aan een verkeerde houding en is er uiteindelijk van af gekomen.

Mijn zoon en ik werden open ontvangen en konden meteen een afspraak maken om de klachten te bespreken. De therapeut vertelde dat het inderdaad een verkeerde houding was wat al begon bij de voeten. Vanaf de voeten trekt het door naar de knieën, van de knieën naar de heupen en zo verder. Gelukkig zijn wij er op tijd bij en waren er nog mogelijkheden tot een goede herstel.Fysio Leidsche Rijn

Mijn zoontje is tegenwoordig volop aan het voetballen en thuis liggen zijn games onder het stof!