14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Geweldige autoservice Almere

Ik ben vaak een persoon van weinig woorden, maar als je het over autoservice Almere gaat hebben kan ik makkelijk een avond vol kletsen. Natuurlijk wilde ik dat niet doen, maar op deze manier kan je wel merken dat ik dik tevreden ben over de geweldige service van Car Professionals. Omdat ik momenteel in de ziektewet zit door een ongeval ben ik alleen maar aangewezen op mijn auto. Zonder mijn auto zal ik niet meer de deur uit kunnen, puur om het feit dat ik maar kleine stukjes kan lopen met een rollator.  

Geweldig geholpen door Car Professionals

Mijn auto heb ik al tijden in onderhoud bij Car Professionals en ik kan zeggen dat mij dit goed bevalt. Helaas door mijn ongeluk en ik hierdoor wat minder te been ben was het dubbel zo zuur toen ik op een morgen bij mijn auto kwam en er twee banden waren leeg gestoken.  Ja tegenwoordig is dat normaal om andermans spullen te vernielen. Uit pure wanhoop heb ik toen de garage opgebeld, ook omdat ik zelf niet in staat was om nieuwe banden onder mijn auto te zetten. Binnen een uur stopte een auto van het garagebedrijf Car Professionals al voor de deur. Twee medewerkers stapten uit en voordat ik het in de gaten had zaten er al nieuwe banden onder mijn auto. Dit noem ik nu een geweldige service.