20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Een speelgoedkeuken voor mijn nichtje

Een speelgoedkeuken waarmee je jouw dochter echt gelukkig mee maakt vind je op: Persempretoys.nl. Hier hebben wij een bestelling gedaan voor mijn nichtje die al 2 jaar werd. Ondanks dat zij nog zo klein is, wist zij direct hoe zij hiermee kon spelen. Volgens mijn zus was dit het leukste cadeau die zij voor haar verjaardag heeft gekregen. Daarom wilde ik deze aanrader graag delen op deze website. Omdat ik zeker weet dat je met een van deze keukens vele jonge dames erg blij kunt maken.

speelgoedkeuken

Leuk en leerzaam spelen

De speelgoedkeuken heeft veel opties en ook is deze goed van kwaliteit. De keuken kan wel tegen een stootje en dat is wel zo prettig omdat je hierdoor weet dat deze een lange tijd mee kan gaan. Wanneer ik op bezoek kom bij mijn nichtje dan gaat zij meteen een lekkere maaltijd voor mij maken. Dit is zo leuk om te zien en tevens goed voor haar ontwikkeling. 

Op deze website heb ik onlangs een accessoire- set besteld. Ook hier wist mijn nichtje direct raad mee. Het is zo leuk om te zien dat je met het juiste speelgoed een kind echt blij kan maken.