20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Een ontspannen lichaam door meditatie oefening

Ik leef al jaren een zeer hectisch leven, loop af en toe mezelf bijna voorbij. Heb zelfs op de rand van  een burn-out gestaan, gelukkig werd ik op tijd wakker geschut en heb ik op tijd een stap terug kunnen zetten. Een goede vriendin had me al vaker over haar meditatie oefening verteld, en hoe ze daardoor veel en veel beter in haar vel zit. Maar omdat ik er eigenlijk tijd voor had, ben ik daar nooit op in gegaan, tot de dag dat ik het niet meer zag zitten, en gelukkig net op tijd een grote stap terug heb gedaan. Ben samen met mijn vriendin naar een  introductielezing gegaan, alleen was ik hier nooit heen gegaan, daarom was ik blij dat mijn vriendin met me mee ging ter ondersteuning, deze lezingen worden door het hele land gegeven, dus hoefde ik er niet ver voor te reizen. Tijdens deze introductielezing werd me duidelijk wat nu precies Transcendente Meditatie in hield, en ik moet zeggen dat het zeker mijn interesse heeft gekregen. Na deze introductielezing heb ik nog drie persoonlijke lessen gehad om te leren hoe je met deze meditatie om moet gaan, merk nu al een verschil, en ik moet nog veel meer lessen krijgen.  nl-kaart-klein-klik-hier100x