18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Een leuk hip geboortekaartje uitgekozen

geboortekaartje Zo veel keuze!

Toen mijn zus aan het einde van haar zwangerschap raakte, wist ik dat het tijd was eens te gaan oriënteren op een hip geboortekaartje! Dat zijn van die klusjes die ik erg leuk vind om te doen. Van mijn zus mocht ik voor haar dochtertje een hip geboortekaartje uitzoeken. Die zouden wij dan alvast klaarzetten en wanneer zij geboren was, zouden wij natuurlijk de details invullen. Het was een leuk proces want online had ik erg veel keuze! Het ene hippe geboortekaartje na het andere kwam voorbij en het ene was ook weer leuker dan het andere. Uiteindelijk heb ik gekozen voor iets, waarvan ik ook weet dat mijn zus het erg leuk zou vinden. Een beetje stoer, een beetje modern, maar toch leuk voor een meisje.

Na maanden wachten was het dan eindelijk zo ver! Ik werd tante en was natuurlijk super trots. Online kon ik de details van de baby invoeren, zodat er op het kaartje haar naam, gewicht en lengte zou staan. En de geboortedatum natuurlijk. Zo gezegd, zo gedaan. In no time hadden wij de geboortekaartjes binnen en iedereen was daar zeer over te spreken! Bij Kiss geboortekaartjes kun je ze eenvoudig bestellen!