5 maart 2024

DEM Productions

Producties

Durea sandaal is perfect voor de zomer

durea sandaal

Vergetendurea sandaal

Het weer begint inmiddels alweer een stuk beter te worden en daarom ging ik op zoek naar een Durea sandaal. Deze had ik vorig jaar ook al, maar helaas ben ik deze toen vergeten mee te nemen uit ons vakantiehuis. Wel heb ik nog geprobeerd of zij deze op wilde sturen, maar doordat ik de taal niet goed sprak, is dit toen niet gelukt. Gelukkig heb ik het geld om nieuwe te kopen, dus eigenlijk is er niets aan de hand. Dit merk maakt ongelofelijk mooie schoenen, die ook nog eens lekker lopen. Hierdoor kun je er zowel mee uiteten als een lange wandeltocht maken. Ideaal voor op de warmere dagen in Nederland of in het buitenland.

Makkelijk

Zelf heb ik mijn Durea sandalen gekocht via Van Bommel. Deze webshop heeft een groot assortiment, waardoor ik daar altijd wel iets kan vinden naar mijn smaak. De levering is gratis en daarbij ook nog eens erg snel. Betalen doe ik altijd heel gemakkelijk via iDeal, waardoor ik geen last krijg van rekening achteraf. Deze vergeet ik vaak te betalen, dus voor mij is dat nooit een goede optie. Ik wil iedereen aanraden om eens op deze site een kijkje te nemen!