14 juni 2024

DEM Productions

Producties

De juiste gevelbekleding voor uw huis!

Met de verbouwing kwamen veel zaken kijken, een hiervan was het vinden van de juiste gevelbekleding voor het huis. Tijdens deze zoektocht kwam ik bij Heering terecht die direct voor mij klaar stonden. Ik kreeg een aantal samples toegestuurd om te kijken welke perfect bij het nieuwe huis zou passen. Hierbij kon ik zelfs kiezen tussen 30 verschillende kleuren en wel meer modellen. Na een dag al de verschillende modellen en kleuren gepast te hebben, heb ik uiteindelijke het perfecte model gekozen dat bij het huis past. Vervolgens ben ik naar de dealer gereden en heb ik een afspraak gemaakt voor de hoeveelheid en de dag wanneer het gezet zal worden. De werknemers hebben mij tijdens dit proces perfect geholpen! Van de snelle koop afhandeling tot aan het zetten van de bekleding. Ik kon het niet beter wensen. Nu een aantal maanden later ben ik nog steeds tevreden over de aankoop.

Gevelbekleding

Keralit

Ik heb hierbij gekozen voor het merk Keralit. De gevelbekleding was gemaakt van materiaal wat tegen extreme weersinvloeden bestand is. Ook heeft een laag op het materiaal waardoor de bekleding jarenlang goed zal blijven! Tevens zit er 10 jaar fabrieksgarantie op de aankoop, hierdoor zal ik nog jarenlang verzekerd zijn van mijn aankoop.