18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Ben jij op zoek naar een windscherm terras?

Vandaag deel ik wederom een eigen ervaring, waarvan ik overtuigd ben dat jullie er ook iets aan gaan hebben. Omdat de zomer alweer bijna voor de deur staat, wilde ik graag mijn terras renoveren. Deze was namelijk behoorlijk oud, althans de tuinmeubelen. Omdat het bij mij in de tuin soms nog al eens hard kan waaien, ging ik op zoek naar een windscherm terras. Voorheen dacht ik altijd dat je zo’n type product alleen als zakelijke klant kon bestellen. Echter heb ik een site gevonden waarbij je ook terechtkunt al particulier. Natuurlijk moest ik hier wel eerst even goed voor zoeken. Maar ik moet zeggen dat deze website mij enorm goed geholpen heeft.

Wel had ik nog enkele wensen

 

Toen ik eenmaal op deze site zat zag ik dat ze een uitgebreid assortiment hebben. Deze variërend in materiaal, kleur en grootte van een windscherm terras. Echter had ik nog wel enkele eisen. De maat die ik graag had willen hebben, stond er niet tussen. Vandaar dat ik deze firma een mailtje had gestuurd met de juiste maten daarin. Ik kreeg toen dezelfde dag al een reactie met de boodschap dat het geen probleem was. Toen ik dit las was ik dan ook direct overtuigd en plaatste ik mijn bestelling. Na enkele weken werd alles keurig thuis afgeleverd en ik ken jullie melden dat mijn tuin inmiddels ‘zomer klaar’ is.