25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Accountant Mijdrecht gezocht!

Nu dat het bedrijf enorm begint te groeien is het hoog tijd geworden om een hoop dingen uit te besteden aan een extern bedrijf. Op zich wilde ik dit sowieso al doen maar om nou alles open en bloot op tafel te leggen zit ik niet op te wachten. Door te zoeken naar een Accountant Mijdrecht en omstreken hoopte ik een vertrouwd bedrijf te vinden die ons kan helpen. Door online te gaan zoeken hoopte ik het een stuk sneller te vinden als dat ik via mijn collega’s moet gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Accountantskantoor Lavrijsen. Hier is het namelijk mogelijk om het werk zo goed als mogelijk uit te laten voeren. Ook in de kosten is het bij hun een stuk goedkoper als wat ik elders zou moeten betalen. Uiteindelijk hebben we een besluit weten te maken om met hun om de tafel te zitten en te bekijken wat de mogelijkheden zijn om het te realiseren. Zo hebben we goed met elkaar besproken en de belangrijke punten op tafel gelegd om alles rond te krijgen. 

logo