14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Aanrader: cursussen leidinggeven

Als ondernemer zijnde moet u natuurlijk uw personeel begeleiden en leidinggeven! Echter lijkt het geven van leiding makkelijker dan dat het is.  Heel veel ondernemer hebben moeite om leiding te geven in een vaste structuur. Ikzelf heb hier ook een geruime tijd erg veel moeite mee gehad. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar hulp. Deze hulp vond ik uiteindelijk in een cursussen leidinggeven van Jacobs en van Rooij. Tijdens deze cursus werd er mij veel uitgelegd.  Zie hieronder de inhoud van deze training:

  • Wilt u dat al uw werknemers hetzelfde doel nastreven?
  • Hoe kom u als leidinggevende naar mijn werk toe?
  • Hoe kan u de prestaties van mijn werknemers verbeteren?
  • Hoe kan u ervoor zorgen dat werknemers meer verantwoordelijkheid nemen?
  • Wilt u meer vrije tijd besteden aan uw gezin en/of familie?

Ik heb ontzettend veel geleerd!

Ikzelf heb veel geleerd van de training! Al de bovenstaande punten zijn uitgebreid behandeld tijdens de training. Sindsdien sta ik een stuk steviger in mijn schoenen en stapsgewijs zit er een stijgende lijn in de prestaties van mijn werknemers.

Bent u een ondernemer die moeite heeft met leidinggeven? aarzel dan niet en neem contact op met Jacobs en van Rooij!

cursussen leidinggeven