18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Zoektocht naar management vacatures Limburg

Al maanden ben ik bezig met management vacatures Limburg. Ik wil graag hier in de buurt blijven. Er was een mogelijkheid om in de randstad te gaan werken en ik heb er even over getwijfeld, maar uiteindelijk moest ik toch kiezen om het niet te doen. Ik heb een gezin hier en een heel leven opgebouwd, en ik wil dit niet opgeven. Wel spijtig, want ik nam daarmee het risico om nog langer zonder werk te zitten. Mijn zoektocht naar management vacatures Limburg werd groter en langdradig, het was op een gegeven moment echt verschrikkelijk. Maar nu eindelijk voel ik dat er weer schot in de zaak zit, ik heb mij aangesloten bij een tussenbedrijf, een soort bemiddelaar die heel goed kijkt naar wie je bent en bij wel bedrijf je het beste past.

Talentscoutz

Doordat je voorgesteld wordt aan een bedrijf, is de kans al groter dat het een complete match is. Zo heb ik komende week al drie sollicitaties waar ik heen moet, wat dus echt een positief vooruitzicht is. Ik hoop natuurlijk een vaste aanstelling te krijgen, de onzekerheid van halve contracten kan ik mij niet permitteren. Althans, eerst natuurlijk maar gewoon een baan krijgen, en dan zien we dan wel verder. Maar het is goed om bepaalde standaarden te hebben.