22 mei 2024

DEM Productions

Producties

website: windscherm stond er op mijn beeldscherm

website: windscherm

Mijn man en ik waren op de computer iets aan het opzoeken toen wij ”website: windscherm” op het scherm zagen staan. Toevallig hadden wij het laatst over dat product dus het was zo toevallig dat dat opeens verscheen. Mijn man en ik bekeken online shop van het bedrijf Xterior. Wij zagen allemaal mooie producten voorbij komen dus wij besloten al gauw om een bestelling te plaatsten. Mijn man en ik zaten namelijk graag in de tuin maar soms hadden wij wel een beetje last van de wind. Zeker als ik bezig was om dingen te ontwerpen op papier voor mijn werk. Een belangrijk blaadje was wel eens weggewaaid.

website: windscherm

Betrouwbaar bedrijf

Wij waren beide erg blij dat wij op ”website: windscherm” geklikt hadden want anders waren wij nooit bij dit bedrijf uitgekomen. Wij ontvingen gelijk een bevestigingsmail van onze bestelling. Een week later stonden er twee aardige medewerkers voor de deur. Zij hielpen ons mee om het pakket achter in de tuin uit te pakken. Ik vind het erg professioneel dat zij daar ons mee helpen. Ik kan het bedrijf echt aan iedereen aanraden want de medewerkers zijn vriendelijk en zij zijn erg betrouwbaar. Mijn man en ik genieten nu buiten zelfs als het waait.

 

Meer verhalen