25 april 2024

DEM Productions

Producties

Voordelig airco bijvullen Roermond

uitlijnen1Mijn Airco deed heel erg raar de laatste tijd. Op een of andere manier koelde de airco wel maar het soms koelde die ook helemaal niet. In het begin dacht ik dat de airco kapot was, maar een vriend van mij vertelde dat ik de airco moest bijvullen. Gelukkig hoefde er alleen iets bijgevuld te worden en niet gerepareerd.

Bijvullen

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar airco bijvullen Roermond. Al snel kwam ik uit bij de website van Autoparts Roermond. Op de website las ik dat zij airco bijvullen Roermond en daarom besloot ik te bellen voor een afspraak.

Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan en ik kon heel makkelijk een afspraak maken. Dezelfde dag kon ik nog terecht en daarom ben ik er direct heen gereden. De monteur heeft gekeken naar mijn airco en hij vertelde mij dat de airco helemaal op was.

Voordat de monteur begon met bijvullen heeft hij mij verteld hoeveel het ongeveer ging kosten. Het verbaasde mij hoe voordelig het was en daarom heb ik direct de airco bij laten vullen.

Sinds de airco is bijgevuld doet hij het weer. De airco werkt weer goed en er komt geen warme lucht meer uit!