22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Vind hier informatie over container opslag

Container opslag

Een tijd geleden was ik aan het werken met bepaalde chemische stoffen en zocht daar container opslag voor. Ik kwam erachter dat die vrij lastig te vinden zijn. Gelukkig kwam ik het veiligheidsexpert bedrijf Denios tegen. Zij verkopen alles op het gebied van veiligheidsproducten, hier vond ik dan ook naar waar ik opzoek was. Het fijne aan dit bedrijf is dat ze heel professioneel zijn en ze advies op maat bieden. Alle materialen die ik bij hun aanschafte zijn van goede kwaliteit. Ze leggen precies uit hoe ik ze het best gebruiken zodat ik in het vervolg veilig te werk kan gaan.

Container opslag

Wat hebben ze nog meer in het assortiment

Naast dat ze container opslag  aanbieden hebben ze nog veel meer in hun assortiment zitten. Ze hebben bijvoorbeeld ook absorptie materiaal, dat kan je gebruiken als je gevaarlijke stoffen hebt gemorst op de vloer. Ook hebben ze nood- en oogdouches die van pas komen als er agressieve vloeistoffen vrij zijn gekomen in de lucht. Naast al deze producten bieden ze ook lessen aan om te leren hoe je om moet gaan met al hun producten. Dat maakt je werk niet alleen veiliger maar je kan ook effectiever te werk gaan.