20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Unieke moderne schilderijen

Ben jij ook een liefhebber van moderne schilderijen, dan kan ik je aanraden om eens een bezoek aan de galerie in Tegelen te brengen. Ook is het mogelijk om deze online te bewonderen. Gelukkig was ik in de buurt en meteen even tijd vrij gemaakt om hier naar binnen te lopen. Wat een geweldige spullen staan hier om te bewonderen. Sjaak Smetsers is een kunstenaar die door middel van verschillende materialen de mooiste creaties maakt. Zo gebruikt hij brons en glas, maar ook bladgoud en keramiek behoren tot de materialen die hij gebruikt.  

Een grote galerie

Wanneer je bij de Galerie Moeëjen Daag in Tegelen binnen loopt zal je opmerken dat het hier heel ruim is opgezet. Deze heeft namelijk een vloeroppervlakte van 130 cm2 en staat vol met kunstwerken van verschillende professionals. Wanneer je op zoek bent naar moderne schilderijen, dan is het zeker aan te raden om hier naar toe te gaan om iets moois uit te zoeken. Tevens kan je hier ook mooie sieraden, beelden en andere mooie accessoires bekijken en kopen. 

Inmiddels heb ik een fraai doek gevonden en gekocht. Hoewel de mogelijkheid bestaat dat je deze kunst eerst thuis kan proberen, was ik meteen helemaal verliefd op een mooi doek.

 

 

Meer verhalen