22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Tunnelkassen vervangen door Kroonkas

kassen

Wij hadden al enkele jaren tunnelkassen in de tuin staan, waarvan er 1 niet meer gebruikt werd. Ontzettend zonde natuurlijk, want tunnelkassen kunnen voor meerdere gelegenheden gebruikt worden! Online zag ik zelfs dat mensen hun kas gebruiken als overkapping voor een zwembad. Dat wij daar niet eerder aan gedacht hebben!

De tweede moest vervangen worden en daarom ben ik online gaan zoeken. Al snel zag ik Kroonkas, die meerdere opties bieden. Met hen heb ik contact opgenomen om meer informatie in te winnen over de mogelijkheden die wij met onze uitvoering hebben. Zij lieten mij weten dat wij zelfs losse compartimenten kunnen vervangen, middels de folie delen stuk voor stuk te vervangen. Erg makkelijk dus!

kassen Snel verzorgd

Natuurlijk liet ik hen weten hier in geïnteresseerd te zijn. Zij maakten een prijsopgave voor mij en zodoende had ik mijn bestelling geplaatst. Al snel werden mijn onderdelen geleverd en kwam ik er ook achter dat de kas eenvoudig te verplaatsen was. Die staat nu op een betere plaats en wij maken er weer volop gebruik van. Dit is absoluut een leuke hobby en raad ik iedereen aan! Kijk voor meer informatie op de website van Kroonkas of neem eens contact met hen op!