22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Ted Baker

Ted Baker is van oorsprong een shirt specialist uit Glasgow. Sinds 1987 is het merk gegroeid tot een internationaal bekend merk voor allerlei producten. Niet alleen kleren van Ted Baker zijn bekend, ook schoenen, tassen, portemonnees en andere accessoires van Ted Beker zijn producten die velen niet vreemd zijn. Ted Baker focust zich op kwaliteit, details en een humoristische knipoog in design. Vooral dat laatste maakt Ted Baker uniek, het is niet voor niets dat het merk wordt aangeduid als niet zomaar een design label. Sinds de oprichting leeft het merk van mond-tot-mondreclame in plaats van massale marketingcampagnes. Inmiddels is Ted Baker internationaal vrijwel overal te vinden, van Dubai tot Berlijn en van Singapore tot Amsterdam.

Variatie

Een Ted Baker handtas is stijlvol, elegant en kwalitatief goed. Met een ruim aanbod aan verschillende stijlen, zit er altijd wel een Ted Baker handtas bij die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Bij The Little Green Bag vind je een greep uit de collectie van Ted Baker handtassen. Er zijn verschillende formaten, waarvan de Alani Ted Baker handtas het kleinst is. Dit leren handtasje is taupe van kleur en heeft een slangenprint op de flap. Er zit één vak in en het tasje heeft twee hengsels: een verstelbaar schouderhengsel en een korter kettinghengsel.

Andere Ted Baker handtassen

Andere lichtgekleurde Ted Baker handtassen van groter formaat zijn de lichtroze Lonyn en de ivoorwitte Ddella. De Ddella Ted Baker handtas is er ook in zwart met een reliëf en een strikje. Andere zwarte handtassen zijn de Shanah en Daryyl. Een uniek model is de Junipar, met meerdere kleuren. De Daryyl en Ddella Ted Baker handtas lijken sterk op elkaar.