14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Teambuilding omgeving Rotterdam

teambuilding omgeving Rotterdam

Voor leuke teambuilding omgeving Rotterdam. Een tijdje geleden had ik het goede idee om een team uitje te organiseren. Dit moest ik voor mijn voetbal team organiseren om een betere band te krijgen met elkaar. Het gehele team was nieuw op een paar spelers na. We moesten elkaar dus beter leren kennen. Ik vond het zelf spannend om dit te gaan organiseren mede omdat ik dit nog nooit had gedaan. Ik besloot eerst in de buurt te gaan zoeken naar leuke activiteiten om te organiseren. Dit waren telkens uitjes die voor kleinere groepen was en dus moeilijk voor een grotere groep. Toen kreeg ik van een vriend een tip om op het internet te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij aikicoaching. Dit bleek het ideale dagje te zijn!

teambuilding omgeving Rotterdam

Zelfverdediging

Het bleek de ideale teambuilding voor de omgeving van Rotterdam te zijn. Tijdens de dag zullen wij meer leren over Aikido. Dit is een vorm van zelfverdediging en spirituele ontwikkeling. Een perfecte combinatie die goed tijdens bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd kan worden toegepast. Hier worden allerlei vaardigheden van jezelf getraind zoals concentratie. Een perfect uitje omdat je en veel leert en je doet het samen met de hele groep. Ik kijk er nu al naar uit om het te beleven!