18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Stressvrij je werkdag beginnen kan met de bijzondere training Mindfulness training op het werk

Relax en zonder stress je werkdag doorlopen dat willen we allemaal wel !
Efficiënt en alert met je werkzaamheden aan de slag en met een positieve vibe je dag volbrengen.Dit klinkt als een ideaal plaatje , maar dit is nu ook voor jou mogelijk met de training mindfulness op het werk.
Mindfulness training op het werk

Helder , alert en vol voldoening aan het werk

De Mindfulness training op het werk zorgt voor een minder stressvolle en positievere sfeer op de werkvloer.Medewerkers die deze training volgen ervaren minder stress en halen meer voldoening uit de de dagelijkse werkzaamheden.Het verbetert de relatie’s onderling doordat medewerkers leren beter met negatieve gedachten patronen om te gaan .Medewerkers die deze training hebben gevolgd geven aan alerter te zijn omdat ze zich meer gewaar zijn wat er om zich heen gebeurt.

Wat heeft deze training voor mij betekend?

Mijn eigen ervaring met dit concept is dat ik mijn werk meer ben gaan waarderen.
Ik haal veel meer voldoening uit de werkdag doordat ik minder stress ervaar.
De onderlinge relatie’s op de werkvloer zijn verbeterd en ik kan negatieve gedachten sneller van mij afzetten.