14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Kijkt u ook liever niet omhoog naar uw plafond? Ergert u zich al jaren aan de scheuren, kieren en vlekken die uw plafond ontsieren? Heeft u geen zin in al dat breek- en stucwerk en dagen in het stof en de rommel zitten?
Dan moet u misschien eens denken aan een spanplafonds. Een spanplafond kan namelijk een goede oplossing zijn voor uw plafondprobleeem.
Wat is een spanplafond? Bij een spanplafond worden er op de muren een bepaald type klemmen bevestigd waarop een polyester doek strak wordt gespannen. Dit doek hangt zo’n vier centimeter onder het bestaande plafond waardoor er een prachtig strak en naadloos nieuw plafond ontstaat.

Meestal kan zo’n spanplafond in één dag worden opgehangen. De ruimte tussen het oude plafond en het spanplafond kan gebruikt worden voor het wegwerken van leidingen of het aanbrengen van verlichting, zoals spotjes of led-verlichting. Ook kunnen er – natuurlijk – gordijnkoven in dit plafondtype worden aangebracht.
Het doek is in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar zodat u altijd een plafond krijgt dat bij uw interieur past. Ook zijn er veel mogelijkheden voor de randafwerking, van klassiek tot strak-modern.
Kortom, voor een eigentijds en onderhoudsvriendelijk plafond is een spanplafond dé oplossing!