14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Sleutel van de fietskluis

We hebben een nieuwe fietskluis voor ons werk staan, waardoor al onze fietsen nu veilig staan. Mijn fiets is ooit gestolen tijdens het werk, dus ik was erg tevreden over deze oplossing. Maar, toen, besloot ik de deur een keer goed op slot te doen en raakte ik vervolgens de sleutel kwijt. Het lijkt onhandig, maar eigenlijk is het heel handig: we hebben een sleutel die dus de kluis helemaal sluit. De laatste, ik dus, doet hem altijd dicht en maakt hem ook weer open. Omdat ik altijd net iets later begin en ook eerder wegga, mijn uren zijn net wat anders dan de rest, ben ik degene die de sleutel bij zich heeft. Nou, dat was dus mooi even pech toen ik de sleutel kwijtraakte. Dan maar even bij de containerkast plaatsen.

Geen fietsen tijdens de lunch

Ik ben helemaal niet chaotisch maar op deze dag ging alles even fout. We hebben natuurlijk ook reservesleutels, maar niemand wist ook waar die lagen. Tijdens de lunch konden we dus niet een eindje fietsen, iets wat we weleens doen. Op de berg aan het rand van het centrum is een leuk eethuisje waar we regelmatig gaan lunchen. Ik ben denk ik wel een uur bezig geweest met het zoeken van de sleutel, heel onhandig. Wat bleek het nou te zijn? Ik had hem in de prullenbak van het toilet gedaan, gewoon per ongeluk. Misschien herken je dit wel, dan gooi je iets weg en dan heb je niet door dat je waardevolle spullen dus ook mee weg gooit. Een goede les.