27 maart 2023

DEM Productions

Producties

Saunageuren voor een hele andere beleving

De sauna stond al een tijdje stof te vangen. Ik heb de sauna ooit in een opwelling gekocht en ik moet zeggen dat ik er destijds heel blij mee was. Nu nog steeds eigenlijk, alleen gebruik ik de sauna nu maar een keer in de twee maanden en dat vind ik heel erg zonde. Omdat ik van plan was de sauna weer vaker te gebruiken kwam ik via het internet toevallig terecht bij saunageuren.

Geuren voor in de sauna

Het klinkt misschien een beetje apart “saunageuren” maar dit zijn dus geuren die je in het water doet dat wordt gebruikt in de sauna. Door de warmte en het water wordt deze geur verdampt en dit zorgt dan voor een hele aangename geur. Het ruikt dan ook een stuk frisser wat de beleving natuurlijk een heel stuk beter maakt.

berken_saunageurIk heb mijn saunageuren via de webshop van Bodyfit besteld. Deze geuren zijn echt geweldig! Sinds ik de geuren thuis heb ontvangen ben ik al twee keer in een week tijd de sauna ingedoken. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat ik de sauna beleving anders ervaar.

De geur die ik tot nu toe heb gebruikt heet “berken” dit is een bijzonder aangename geur en daardoor zeker een aanrader!