25 april 2024

DEM Productions

Producties

RVS slijpen was de goede keuze

RVS slijpen

Mijn vriend en ik zijn een week geleden voor het aller eerst gaan samen wonen. Hij had het over RVS slijpen voor het keukenblad. Ik had natuurlijk geen idee wat hij het over had dus zocht ik het op. Samenwonen is natuurlijk heel leuk maar ook lastig om soms keuzes samen te maken. Ik had altijd in mijn hoofd dat ik een zwart stenen aanrechtblad wou hebben in de keuken. Ik had er verder niet over na gedacht wat nou het meest praktisch was. Mijn vriend overtuigde me daarom uiteindelijk om voor een roestvrij stalen te kiezen.

RVS slijpen

Wat ben ik er blij mee

We hebben een bedrijf gezocht die kon RVS slijpen want volgens mijn vriend gaf dat een mooi effect. Zij leverde producten om maat, precies wat wij zochten. Het bedrijf legde ons uit dat ze verschillende soorten ruwheden toepaste. We kozen uiteindelijk voor de aller gladste optie want die vonden we beide het mooist. De rest van de keuken hielden we ook strak zodat die bij het aanrechtblad pasten. We schilderden de muren allemaal wit en kozen voor een robuuste eettafel. Na enige tijd was de ruimte eindelijk helemaal af, wat ben ik blij met het resultaat.