22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Nieuwe hanglegkast besteld

Mijn vrouw wilde maar al te graag voor op de babykamer een hanglegkast hebben. Dit omdat ze dan bepaalde jurken kan gaan hangen zonder hier kreukels in te krijgen. Zo heb ik mijn vrouw hiermee ontlast om voor haar te gaan zoeken op het internet. Tijdens het zoeken online ben ik terecht gekomen op de website van Baby dump. Hier is het namelijk mogelijk om alles te bestellen in wat je nodig hebt voor je kleintje!

images-5

Nu dat ik daar deze kast had gezien en het mij wel erg leuk leek om op de kamer erbij te zetten heb ik hem besteld. Met de achterliggende gedachte dat mijn vrouw hem net zo leuk vind als dat ik hem vind natuurlijk. Al met al werd de kast netjes en wel bij ons bezorgd waardoor mijn vrouw vol enthousiasme aan het kijken was welke kleur het werd. Gelukkig snapt ze maar al te goed dat ik hier hetzelfde over denk als dat zij doet, had de kleur wit besteld natuurlijk.

Gelukkig staat de kast nu super mooi in de kamer en geniet mijn vrouw enorm van de hangende kleertjes van de kleine.