25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Naar de tattoo shop nabij Veenendaal

Vorige week was het dan eindelijk zo ver, ik ging naar de tattoo shop Veenendaal! Ik had hele goede verhalen over deze shop gehoord en na een belletje en wat voorbeelden te hebben gezien was ik ook om. Tijd voor mijn eerste tattoo. Er zijn mensen die zomaar een ontwerp uitkiezen, maar ik ben pietje precies, dus heb er zeker een half jaar over gedaan om echt tevreden te zijn met het ontwerp. Het is ook wel heftig hoor, iets op je lichaam plakken wat ervoor altijd op zit. Daar moet je wel even de tijd voor nemen.

tattoo shop

Op de laatste dag was ik er nog mee bezig, toch nog een paar kleine aanpassingen maken. Toen was het echt tijd. Ik vond het verschrikkelijk leuk en was ook een beetje zenuwachtig, maar ik vond het allesbehalve pijn doen! Of misschien dat je het weer vergeet nadat je het resultaat hebt gezien. Mocht je in de buurt wonen, raad ik je zeker tattoo shop Veenendaal aan. Het is daar zo chill en ze zijn ontzettend vriendelijk. Ook hebben ze me enorm goed geholpen met mijn ontwerp. Het is precies zo geworden als dat ik voor ogen had, dus dat is perfect.