25 april 2024

DEM Productions

Producties

Muursticker zelf ontwerpen

Wilt u een eigen Muursticker ontwerpen voor bijvoorbeeld uw woonkamer of bedrijfspand? Ik als startende ondernemer had een muursticker ontworpen op de website van Plakhetzelf. Ik heb de sticker in mijn bedrijfspand geplakt. De sticker die ik ontworpen had bestond uit figuren en symbolen en daar middenin het bedrijfslogo van mijn bedrijf. Het is een grote sticker die je niet zomaar kunt laten maken. Het fijne is dat ik het online heb ontworpen en het snel geleverd kreeg. De prijs was niet te hoog en de service was geweldig. Mijn bedrijfspand ziet er dankzij de sticker en stuk mooier uit.

Goed

Het ging als volgt, ik zag de voordelen op de website van Plakhetzelf en was direct geïnteresseerd. Dankzij de instructievideo’s die ik bekeken had wist ik exact hoe ik aan de slag moest gaan. Het ontwerpproces was zeer eenvoudig en het resultaat was optimaal. De sticker is van zeer kwalitatieve materialen gemaakt en het was makkelijk aan te brengen. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten stickers, de textielsticker, de vinyl sticker en de gesneden sticker. Ik had gekozen voor de vinyl sticker omdat dat meer bedrijfsgericht zou zijn. Het is een echte aanrader voor bijvoorbeeld een slaap-of woonkamer. Op de website kunt u meer informatie vinden.