22 april 2024

DEM Productions

Producties

Muizen verwijderen Amsterdam

Muizen verwijderen Amsterdam en we hebben geen last meer van muizen. We hadden een serieuze plaag. Ze liepen over straat maar kwamen ook huizen en schuurtjes binnen. Het probleem is dat deze dieren alles eten, ze eten zelfs papier. Ze maken vaak nestjes onder de vloeren, in plafonds, achter muren en planten zich erg snel voort. Ze kunnen van alles kapot maken met hun geknaag, zoals isolatie en elektriciteit draden. Muizen zijn voornamelijk s’nachts actief, je hoort ze vaak lopen.
Muizen kunnen ziektes en vlooien hebben en kunnen met hun ontlasting voedsel besmetten waar wij als mens ziek van kunnen worden. Het is dus van groot belang om de muizen te bestrijden en dit te laten doen door een professioneel bedrijf.

Hoe kun je muizen bestrijden

Je kunt het proberen om zelf muizen te bestrijden, maar dat is niet zo makkelijk. Muizen zijn moeilijk te vangen. Er zijn natuurlijk verschillende gif producten op de markt, maar het probleem hiervan is dat dit ook voor mensen en huisdieren giftig zijn als ze ermee in aanraking komen.
Een professioneel bedrijf gebruikt producten die milieuvriendelijk zijn, zoals een elektronische muizenval of een beveiligde gif doosjes.