14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Mijn heftruckcertificaat halen

Ik wil mijn heftruckcertificaat halen! Alhoewel mijn werkgever heeft gezegd dat ik het mag behalen, mits ik een bedrijf vind waar dit mogelijk is! Dit laat ik mij natuurlijk niet nogmaals vertellen en ben gaan zoeken op het internet. De reden waarom ik dit meteen via het internet zoek is echt het feit dat je online meer kunt vinden.

Doordat ik online ben gaan zoeken had ik diverse bedrijven gezien. Ook verkeersschool Wesseldijk welke bovenaan in Google stond kwam tevoorschijn. De bedrijven die ik had gezien heb ik genoteerd om ze vervolgens een voor een af te lopen. Hopelijk hou ik aan het einde van de rit maar 1 bedrijf over waar ik voor kies.

Ingeschreven

Mijn werkgever had alleen niet verwacht dat ik direct ben gaan zoeken. Ik kwam namelijk de volgende werkdag al met mijn uitgewerkte versie van deze zoektocht bij hem op kantoor. Verbaasd hoe dat hij keek toen ik binnen kwam! Toch was hij vrij snel enthousiast geworden dat ik hier intensief mee bezig ben geweest. Ik heb dan ook toestemming gekregen om mijzelf in te schrijven zodat ik mijn heftruckcertificaat halen kan.