25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Mijn droom loungeset

Een maand geleden heb ik een nieuwe luxe loungesets gekocht bij lounge-bank. Ik zocht een witte set voor in mijn nieuwe witte tuin. Na 2 minuten zoeken was ik al meteen verliefd geworden om een nieuwe loungeset. Na het doorgeven van de afmetingen en mijn voorkeuren werd de set snel voor mij op maat gemaakt en had ik hem snel binnen.

Laten aanpassen

Doordat ik zelf helemaal kon kiezen wat de afmetingen waren en wat de kleur kon worden, zo kon ik het precies laten passen met mijn tuin. Dat vind ik ook het handige aan het bedrijf dat je het zelf helemaal kunt bepalen en zei met een vriendelijke manier met je meedenken en je zo tot je droom set komt! Door middel van contact via de mail en de telefoon kwam ik terecht in de showroom, zodat ik ook echt de loungeset kon bekijken en ik zo ook precies kon laten aanpassen wat ik wilde aan de set. Doordat de medewerkers zo meedenken en helpen met de afwerkingen is dat ook snel gebeurd en had ik binnen 1 week de nieuwe set.