22 april 2024

DEM Productions

Producties

Massage op het werk

Massage op het werk

We kennen het allemaal wel, stress op het werk. Je bent hartstikke druk, de baas komt met nog even snel een opdracht tussendoor en je hebt ook al slecht geslapen. Hoe overleef je deze dag weer?

Ik heb de oplossing voor jou.. Een massage op het werk! Het klinkt vast heel idioot maar het is hartstikke zinvol. Niet alleen is het voor jou lekker en ontspannend, ook voor je baas heeft het voordelen. Voor werkgevers levert het productiviteitswinst op. Ook zorgt het voor minder ziekteverzuim en zul jij je lekker fit en gezond voelen.

business woman receiving shiatsu in her office sitting on a quick massage chair

Heerlijke massage op het werk

Daarnaast werd ik ook op mijn werkhouding gewezen. Doordat ik me hier nu bewuster van ben zorgt dit ervoor dat ik gedurende de dag meer energie heb om te werken

Een massage op het werk is voor alle bedrijfstakken geschikt. Er komt een masseur bij je op het werk, met een massagestoel. Tijdens de massage hou je de kleren aan. Wanneer je klachten hebt kan de masseur hier specifiek aandacht aan besteden. Ik koos voor een ‘gewone’ massage. Heerlijk tijdens het werk door even ontspannen, daarna voelde ik me helemaal fit en relaxed. Ik zat vol energie om weer hard aan het werk te gaan.