22 april 2024

DEM Productions

Producties

Leverancier van schoonmaakmiddelen

Leverancier van schoonmaakmiddelen

Heb jij een bedrijf en ben jij opzoek naar een leverancier van schoonmaakmiddelen? Of heb jij poets artikelen nodig voor in huis? Dan ben jij bij cleanioshop.nl aan het adres.

Dit bedrijf verkoopt namelijk meer dan 20.000 poets artikelen om jouw huis of bedrijf helemaal te reinigen met de juiste benodigdheden. Voor een niet al te hoge prijs en voor een goede kwaliteit. Ook hebben zij een breed assortiment met verschillende merken.

Deze artikelen kan je op hun webshop bestellen en als je vragen hebt kan je live chatten met een medewerker. Vind jij persoonlijk advies toch fijner? Geen probleem! Ook kun je langskomen in Cleanioshop showroom. Waar je veel producten kunt bekijken en persoonlijk advies krijgt. Je bent op alle dagen welkom, zelfs op zondag. Wel eerst even bellen als je wilt langskomen. Zodat wij er zeker van zijn dat wij tijd voor jou hebben of kunnen vrijmaken.

Eigen ervaring Leverancier van schoonmaakmiddelen

Zelf wilde ik graag even langskomen voor persoonlijk advies. Nadat ik had gebeld kon ik gelijk terecht. Toen ik binnenkwam werd ik hartelijk ontvangen met koffie en thee door een van de medewerkers. Ook zag het er allemaal op en top uit.

Ik kon merken dat het personeel veel ervaring heeft en mij het juiste advies kon geven. Wat ik erg prettig vond. Mijn ervaring is in een woord; super!