14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Lego speedboot

Lego speedboot

Voor de verjaardag van mijn zoontje was ik laatst op zoek naar een Lego speedboot. Deze zijn moeilijk te vinden en bovendien ook best prijzig. Gelukkig kreeg ik van een vriendin de tip om eens op BricksDirect.nl te kijken. Ik werd al snel enthousiast toen ik de prijzen zag. Ze verkopen hier namelijk ook tweedehands speelgoed dat er nog heel goed uit ziet en waarvan alle onderdelen nog intact zijn.

De Lego speedboot is echt een aanrader

Mijn keuze voor deze webshop was dus snel gemaakt. Ik vond ook al snel een mooie Lego Speedboot. Deze set bevat bijna 300 onderdelen, twee minipoppetjes en drie instructies. Mijn zoontje geniet enorm van dit speelgoed en vermaakt zich soms wel urenlang! Ik kan het speelgoed dan ook echt aanraden. De set is trouwens geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar dus ze kunnen hier echt voor lange tijd plezier van hebben. Mijn dochtertje kan er dus over een aantal jaar ook mee spelen.

Lego speedbootSnelle levertijden

Ben je op zoek naar een Lego speedboot of ander speelgoed van Lego? In deze webwinkel vind je echt allerlei speelgoed voor scherpe prijzen. Ook vond ik het fijn dat ze zo snel leveren. Ik had mijn bestelling al de volgende werkdag in huis.

 

Meer verhalen