22 april 2024

DEM Productions

Producties

Kwaliteit met de Bestron ventilatoren

Wist jij dat je sterke planten krijgt met Bestron ventilatoren? Normaliter ben ik niet iemand die zomaar alles aanschaft om het kweken goed te blijven uitvoeren. Hiervoor ga ik eerst goed op onderzoek uit om te kijken of dat het daadwerkelijk nodig is om aan te schaffen of niet. Al moet ik zeggen dat een ventilator, met name richting de zomermaanden, toch echt wel nodig is. Op dit moment hebben wij totaal geen luchtdoorvoer in de kassen waardoor het aardig warm kan worden als de zon schijnt. Dit geldt overigens ook tijdens de winterperiode, dan is het juist té koud in de kassen. Ook dat werkt natuurlijk niet goed mee aan het groeien van de planten.

Fruit en groenten!

Voor enkele jaren terug ben ik begonnen met het uitvoeren van mijn hobby. Ik vond het altijd prachtig om te zien hoe dat een plant groeit. Al helemaal wanneer je groenten aan het kweken bent! Het geeft de kweker een soort van “kick” zodra de groenten geplukt kan worden. Althans mij geeft het een onwijs goed gevoel als ik weet dat mijn groenten straks op bord komt te liggen.