22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Ik kocht een open haard in Amsterdam

Omdat ik opzoek was naar een haard voor mijn woning, ben ik achter de computer gaan zitten en gezocht op het internet naar open haard Amsterdam. Zo kwam ik op verschillende website’s terecht, maar geen een kachel wat echt bij mijn woning past. Tot ik op de website van Interschouw terecht kwam. Dit bedrijf heeft gewoon precies de kachel die ik voor ogen had voor mijn huis. Daarom besloot ik om een bezoekje te brengen naar de showroom van deze onderneming en wat vragen te stellen over het desbetreffende kachel.

Geen andere bedrijven bij het plaatsen van de haard

Omdat ik een open haard in Amsterdam had uitgezocht, moest deze natuurlijk ook geplaatst worden. Bij Interschouw hebben zij alles in eigen handen, dus er komen geen andere bedrijven bij om de haard te plaatsen en aan te sluiten. De medewerkers zijn allemaal zeer deskundig en hebben mij meer dan goed geholpen. Het is dan ook niet voor niets dat ik deze aanrader op deze blog zet. Mijn kachel is goed en mooi geplaatst en alles is aangesloten in een dag tijd. Zo kon ik s’avonds al genieten van mijn nieuwe vuurhaard. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf voor mooie haarden.