25 april 2024

DEM Productions

Producties

Goud tussen de bouwvacatures projectleider

bouwvacatures projectleider

Ik kijk al maanden tussen de bouwvacatures projectleider omdat dit iets is wat ik graag wil doen. Mijn huidige baan is prima maar ik wil toch meer uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat dit er waarschijnlijk niet in zit bij mijn huidige baan, ben ik voorzichtig gaan zoeken naar de bouwvacatures projectleider. Eergisteren kwam ik echt een parel tegen. Een vacature die op mijn lijf geschreven is, ook nog eens van een bedrijf die ik zeer respecteer. Mijn hart ging meteen sneller kloppen, je weet dan dat je dit echt wil, dat voel je aan alles. Ik ben dus meteen begonnen met het schrijven van een brief en ik hoop het snel helemaal te kunnen versturen. Alles moet natuurlijk perfect zijn, wat de druk een beetje op voert. Ook moet je opvallen tussen al die andere mensen. Hoe word je nou echt gezien? Je wil niet weten hoeveel filmpjes ik online heb gekeken de afgelopen dagen om echt gezien te worden. Uiteindelijk moet het uit jezelf komen denk ik, maar je moet wel creatief zijn. Ik ben dus benieuwd wat ik ga bedenken. Ik wil het gewoon echt heel graag. Je komt niet vaak tegen dat je je droombaan in een vacature tegenkomt en dat er ook nog eens echt een mogelijkheid is om dit te gaan doen.