20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Geslaagd dankzij de rijschool Cuijk

Dankzij rijschool Cuijk heb ik mijn rijbewijs B op zak. Het was een zeer prettige ervaring om op een leuke manier goed les te krijgen. Het autorijden is een stuk lastiger dan ik altijd had gedacht. Hier kwam ik direct op terug bij de eerste les. Omdat ik lang had gespaard voor het halen van mijn rijbewijs, kon ik niet wachten om te beginnen. De instructeur die mij begeleide heb ik bij elke les gehad. Dit was zo prettig omdat wij telkens bij de volgende les verder konden gaan met waar wij waren gebleven. Met name het parkeren vond ik erg moeilijk. De instructeur heeft zo uitgebreid de tijd voor mij genomen dat ik dit nu volledig onder de knie heb.

rijschool cuijk

Het was gelukt!

Toen ik mocht afrijden kroop ik niet met faalangst achter het stuur maar met gezonde zenuwen. Ik voelde mij namelijk zelfverzekerd omdat ik ervan was overtuigd dat ik die dag geslaagd zou zijn. Dit klinkt misschien een beetje verwaand maar ik vond gewoon dat ik het autorijden echt begreep. Enfin, ik was geslaagd! en ik kon mijn geluk dan ook niet op. Daarom wil ik rijschool Cuijk bedanken voor de goede leerzame lessen. Nu ben ik druk aan het sparen voor mijn eigen auto. Tot die tijd mag ik gebruik maken van de auto van mijn moeder. 

Kortom, deze aanrader mocht niet ontbreken op dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website. Het slagingspercentage is niet voor niets zo hoog.